Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

E hét csütörtökön nyitja meg kapuit az ország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás tavalyhoz hasonlóan a Budapest Motor Fesztivállal közösen került volna megrendezésre, de annak sajnálatos elmaradása miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy a jegyárakat is módosítják, ennek köszönhetően idén féláron lesz látogatható a rendezvény. Az árak csökkenése nem jelenti azt, hogy kevesebb látnivaló, érdekesség vagy program várja az érdeklődőket. Sőt az idei Budapest Boat Show még izgalmasabb lesz, mint tavaly, hiszen nagyobb területen a 2017-es évnél is több hajó kerül bemutatásra.vény. 

A hajók között számos újdonság, köztük egy magyarországi, illetve egy világpremier is helyet kap, mivel a Bavaria itt mutatja be először a világon az új E széria legújabb, teljes mértékben elektromos hajtással készült hajóját, melyet kifejezetten a Balatonra fejlesztett a hajógyár, szorosan együttműködve a magyar képviselettel. De itt láthatja először a hazai közönség a Hun-Yachts Kft. új 6 méteres motoros hajóját is. További érdekesség lesz a Hírös Yacht Club Kft. WaveBoat 444 modellje, mely egy jet-ski meghajtású hajótest, amit kevesebb, mint fél perc alatt szét lehet választani egymástól. Mindemellett természetesen újra megtalálhatók lesznek a hazánkban forgalmazott vitorlás, motoros és elektromos hajók, illetve a hajózáshoz kapcsolódó minden szolgáltatás és felszerelés.

A Budapest Boat Show hagyományosan számos interaktív programmal készül a Programszigeten, ahol a szárazföldi vitorlás szimulátor és a demo vitorlás mellett újra helyet kap a 40m2-es Bemutató Medence, olyan programokkal, mint a próbavitorlázás, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának bemutatója vagy a SUP jóga.

A GENERALI Kikötő Színpad ismét izgalmas előadásnak lesz a helyszíne. Itt mind az érdeklődők, mind a szakma megtalálja a számára érdekes beszélgetéseket olyan témákban, mint versenyzőink élménybeszámolói, a Kékszalag vagy a balatoni hajózás újdonságai.

A Budapest Boat Show újra Exkluzív Nappal nyit, mely során az üzletkötések kerülnek előtérbe. Ezen a napon a drágább belépő parkolásra is jogosít. A kiállítás hajóvezetői engedéllyel a csütörtöki kivételével minden nap kedvezményesen látogatható a helyszínen vásárolt belépővel, aki pedig online szeretné megváltani jegyét, az látogasson el a http://boatshow.hu/hu/belepojegy-arak weboldalra.

A Budapest Boat Show fő támogatója a Generali Biztosító Zrt, stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és autós partnere az Audi.

Utoljára frissítve: kedd, 20 február 2018 10:34