Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Jó volt ma motorosból figyelni az MVM Melges 24 Országos Bajnokságon a versenyző hajókat az egyetlen „csaknem futamon".
Október 1-én a hajók felmérésével megkezdődött az MVMM Melges 24 Nyílt Országos Bajnokság
  Magyarország adott otthont a Soling hajóosztály legkiemelkedőbb versenyének a 2013-as Audi-Ramada Soling Világbajnokságnak és nyílt Országos Bajnokságnak, mely 2013. szeptember 18-25. között került megrendezésre Batonalmádiban. A helyszínre 4 kontinens, 14 ország, 31 hajóban 93 versenyzője érkezett szeptember közepén, hogy megküzdjenek a sikerekért.
Litkey Farkas 11-szeres Kékszalag győztes csapata nyerte a 2013-as Soling Világbajnokságot
Az első két napon megrendezett öt erős szeles futamban a 11-szeres Kékszalag győztes, Litkey Farkas kormanyozta csapat három első, egy második és egy harmadik hellyel vezeti a Soling Világbajnokságot. Második a kanadai Peter Hall, a harmadik helyen pedig a Holland Johan Offermans csapata áll. Az Audi-Ramada Team, Wossala György kormányzásával a hetedik helyen várja a következő futamot. A harmadik napon…
  2013. szeptember 20-22. között rendezte a Balatonfüredi Yacht Club immár harmadik éve a Merkantil Bank támogatásával az Európán átívelő, három Laser hajóosztály számára – Standard, Radial, Laser 4.7 –meghirdetett versenyt, amelyen 11 ország 56 versenyzője állt rajthoz.