Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Barcelonában mérik össze tudásukat Európa legjobb laseresei - a mezőnyben pedig magyarok is megmérettetik magukat.
Magyar győzelemmel zárult a 2017. szeptember 24-e és október 1-je között Balatonfüreden rendezett J24 Európa-bajnokság. A 10 futamos verseny utolsó futama döntött a bajnoki cím sorsáról. Remek összteljesítményt nyújtva a fiatal csapat, az idei Melges 24 világbajnoki hatodik helyezett egység, Bakóczy Róbert irányításával vihette haza a kontinens viadal trófeáját. A nyílt Európa-bajnokság győztese pedig az amerikai Keith Whittemore lett.
A Majthényi Szabolcs, Domokos András páros megnyerte az olaszországi Scarlinóban megrendezett vitorlázó Repülőhollandi-világbajnokságot. Ebben a hajóosztályban a magyar duónak ez volt a 12. világbajnoki aranya.
A J24 Eb harmadik versenynapján 4 futamot vitorláztak a csapatok, így 8 futamon van túl a mezőny. Litkey Farkas (Pelle Nera) átvette a vezetést, de pontegyenlőséggel a második helyen áll Keith Whittemore (Furio), a harmadikok Tomai Balázsék (Jenesis), miután az óvás előtt harmadik helyen álló Rauschenberger Miklósékat a technikai bizottság egy szabálytalanság miatt kizárta nyolcadik futamból. Az élmezőny bár átrendeződött,…
A J24-es Európa-bajnokság újabb két futammal folytatódott a Balatonon, s jelenleg négy futam után három magyar egység áll az élen, hiszen Rauschenberger Miklósék a Jukebox-al továbbra is vezetnek, a második helyen jelenleg Tomai Balázs kormányzásával a Jenesis áll, harmadik pedig Litkey Farkas a Pelle Nera nevű hajóval.
Mindössze két futamot vitorláztak a résztvevő csapatok a J24-es Európa-bajnokság első versenynapján - jó hír azonban, hogy a magyar egységek mindkét futamon remekül teljesítettek, ennek eredményeképp az élen jelenleg Rauschenberger Miklós JUKEBOX nevű csapata áll, amely mindkét futamon diadalt aratott. A második helyen az idei amerikai bajnok, Keith Wittemore áll Furio nevű csapatával, míg a harmadik helyen a tavalyi német…