Nyomtatás

Kardos Norbert: Bűvös hármas

Értékelés:
(0 szavazat)

Kardos Norbert a Country Quad 3. futamán állt rajthoz, melynek Piliscsév adott otthont.

 

 

Szia Norbi! A Country Quad 3. futamán indultál a múlt hétvégén. Milyen volt az időjárás és a pálya?
- Sziasztok! Igen, a 3. futam volt a nyári pihenő előtt, a 4. futam szeptemberben lesz. Az időjárás nagyon jó volt, a pálya homokos, ezért mély nyomok voltak. A gödrök miatt igazán kemény és fárasztó volt rajta versenyezni.


Hogy érezted magad a rendezvényen?
- A rendezés ismét nagyon jól és precízen volt levezetve. Az első 30 percben az alkarom eléggé bedurrant, azzal szenvedtem. Az utolsó 30 percben pedig a térdeim fájtak. Mivel „rogyasztva” vagyunk legtöbbször a quadon, így ez nagyon megnehezítette a versenyzést.


Volt nagy csata?
- Most a nagy csaták elmaradtak, eléggé széthúzódott a mezőny. Ennek ellenére azért izgalmas volt és erős mezőnyben sikerült versenyeznem.


A quadod hogy bírta?
- A motorom tökéletesen bírta, a gépátvételnél volt csak egy kis probléma. Nem vettük észre, hogy a segédvázam egy helyen el van törve. Ez a gépátvételnél kiderült, így ezt orvosolni kellett. De hála a versenytársak segítségének, fúrót és flexet is kaptunk kölcsön, így meg tudtuk javítani a helyszínen. Végül megfelelt, és rajthoz állhattam.


Milyen eredménnyel zártad a hétvégét?
- 3. helyen sikerült célba érni, nagyon elégedett vagyok ezzel a helyezéssel!


Hol állsz rajthoz legközelebb?
- Június 1-2. között lesz egy két napos Short Track verseny Nyírádon. Az az érdekes helyzet állt elő, hogy időközben a KTM-et meghirdettem, és az egyik lengyel versenyzőt érdekli is. Ő is ott lesz hétvégén. Szóval, ha megveszi a motort, akkor nem versenyzek.
Nem is tudom, hogy mit kívánjak neked. Megvegyék-e a KTM-et, vagy sem… Mindenesetre köszönöm a beszélgetést Norbi!
- Én is köszönöm!

Reklámpartnereink:
Fuky-Csoki, Pet-Pack Kft., Copy n More Kft., Getz András E.V., Fun Carter Kft., Moon42 Kft., Megmozgatunk Kft., Lajosházi Csaba E.V., Golf Kft., Fémtiszta Kft., Atoz Híradástechnika Kft., I.E.J. Zrt.

 

Hajósi Miklós

Önöknek - Önökért!
 

Webhely: www.hajoka.hu