Nyomtatás
Grosjean hatalmas potenciált lát a Haas-ban Fotó: Facebook (Romain Grosjean)

Grosjean hatalmas potenciált lát a Haas-ban

Értékelés:
(3 szavazat)

Romain Grosjean úgy véli, hogy a Haas VF-17-es modelljében hatalmas potenciál van, annak ellenére, hogy az amerikai csapat egyik autója sem fejezte be a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.

Grosjean a szombati időmérőn a hatodik helyre kvalifikálta magát, s annak ellenére, hogy a futamot a leintés előtt fel kellett adnia - mivel szivárgott a víz az autójában, aminek pontos okát még vizsgálják - úgy véli, hogy a Haas idei csomagja nagyon erős. "Hirtelen rengeteg erőt vesztettem, ekkor szóltam a srácoknak, s a következő már az volt, hogy lelassítottam az autómmal. Ez elég kiábrándító, viszont az autó ott volt a hatodik helyen az időmérőn."

"A rajt nem volt éppen ideális, e téren fejlődnünk kell. Viszont éreztem, hogy gyorsabb voltam a Williamsnél, szóval óriási potenciál van az autóban."

"Azt hiszem, a legfontosabb számunkra a lendület és a következetesség, amely nem volt meg nálunk az elmúlt évben, amikor is ötödik lettem Bahreinben és 19. Kínában."

"Szeretnék ebben fejlődni, és nagyobb összhangot szeretnék idén a teljesítmény tekintetében. Ha ezeknek eleget teszünk, akkor számos olyan versenyünk lehet, ahonnan jó pontokat hozhatunk haza; van egy jó autónk, szóval bármi is legyen, mi mindent megteszünk, hogy a céljainkat elérjük."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna