Nyomtatás
Jan Monchaux került az Alfa Romeo Sauber aerodinamikai részlegének élére Fotó: Facebook (Sauber F1 Team)

Jan Monchaux került az Alfa Romeo Sauber aerodinamikai részlegének élére Kiemelt

Értékelés:
(2 szavazat)

Az Alfa Romeo Sauber F1 Team ma kiadott sajtóközleményében bejelentette, hogy az aerodinamikai részleg vezetését a német-francia  Jan Monchaux veszi át április elejétől, akit az Auditól csábított el a hinwili istálló.

A szakember öt évig töltötte be ugyanezt a pozíciót az Audinál, előtte pedig - persze tanulmányai befejezése után - a Toyota Motorsportnál és a Scuderia Ferrarinál is szerzett szakmai tapasztalatokat.

Jan Monchaux azonnal hatállyal meg is kezdi a munkát a csapatnál, munkáját pedig a Sauber Motorsport AG  műszaki igazgatója, Jörg Zander fogja felügyelni, aki az új kollégával kapcsolatban így nyilatkozott: "Nagyon várom Jan Monchaux érkezését az aerodinamika részleg élére. Ez egy nagyobb projekt első, fontos lépése, amelynek célja a csapat megerősítése és a pályán a kívánt eredmények elérése".

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna