Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Marad Fehérváron Sarauer Andrew

Szerződést hosszabbított a Fehérvár AV19 csapatával Sarauer Andrew, így immár a negyedik szezonját kezdheti el a fehérváriaknál a kanadai születésű magyar válogatott csatár.

A klub csütörtöki közleményében a 31 esztendős center elmondta, azért döntött a folytatás mellett, mert úgy érzi, a csapat jövőre még magasabb szintre léphet.

"A cél természetesen a lehető legjobb eredményt elérni a bajnokságban, ennek első lépéseként pedig be kell jutnunk a playoffba" - fogalmazott.

Sarauer 2013 óta szerepel a Fehérvár AV19-ben, és már első szezonjában a legeredményesebb játékos lett. A gólerős csatár a következő szezonban (2014/15) az EBEL pontkirálya volt. Az előző évadban azonban sokat bajlódott sérüléssel.

"Szerencsére a panaszaim a múlté, a világbajnokság után két hetet pihentem, most pedig azon dolgozom, hogy a lehető legjobb állapotban legyek augusztusra" - tette hozzá.

Sarauer 2015 óta a magyar válogatott játékosa, a tavalyi krakkói divízió I/A vb-n a torna All Star-csapatába is bekerült. A honosított játékos tagja volt a májusi elit-világbajnokságon szereplő csapatnak is.

Média

Andrew Sarauer legjobb pillanatai

Andrew Sarauer is hosszabbított! ------------------------------------- Az EBEL 2014/2015-ös szezonjának pontkirálya a következő szezonban is csapatunkat erősíti! De miért is döntött az újabb fehérvári év mellett? Interjúnkból ez is kiderül: http://www.fehervarav19.hu/andrew-sarauer-ujabb-egy-evig-kek-feherben

Közzétette: Fehérvár AV19 – 2016. június 16.
Utoljára frissítve: csütörtök, 16 június 2016 21:01