Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A kajak-kenu nagyágyúi kavarják fel az állóvizet Budapest belvárosában Kiemelt

Szeptember 1-jén lapátot ragadnak a világ legjobb kajak-kenusai, hogy a Városligeti-tavon mutassák meg, mire képesek 100 méteren. A Red Bull Vízisprint során a közönség több hazai versenyzőnek is drukkolhat majd, köztük Tótka Sándornak és Kárász Annának, akik szintén kajakba pattannak, hogy Budapest szívében is bizonyítsák páratlan sebességüket a vízen. Természetesen a szárazföldön sem lesz hiány izgalomból, többek között extrém triál bemutatóval várják az érdeklődőket, a legbátrabbak pedig a vízisport-eszközöket is kipróbálhatják.

Igazán különleges programmal indul az ősz a Városligetben. A sokak által kedvelt csónakázótó szeptember 1-jén magasabb fokozatra kapcsol, és a kajak-kenu világ legjobbjai veszik birtokba, hogy egy egyedi 100 méteres pályán csapjanak össze egymással. A festői környezetben megrendezett Red Bull Vízisprint felfokozott izgalmakat és kiélezett küzdelmeket ígér a látogatók számára, akik a szárazföldön sem maradnak majd adrenalin nélkül. A rendezvényen a közönség nemcsak a kajak-kenu nagyágyúinak szoríthat majd, de a legbátrabbak a vízisport-eszközöket is kipróbálhatják a helyszínen, Jamrik András pedig a tőle megszokott módon triál bemutatójával igyekszik majd ámulatba ejteni az érdeklődőket. Az eseményen tiszteletét teszi a sportág számos magyar legendája, köztük Storcz Botond és Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakozók.

Szeptember 1-jén 14:00 órától érdemes lesz kilátogatni Budapest szívébe, ahol garantáltan maradandó élményben lehet része a közönségnek. A részvétel ingyenes, de a férőhelyek száma korlátozott, ezért azok elfoglalása érkezési sorrendben történik. További információk az esemény Facebook oldalán.