Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Ismét a magyar csapat volt a legsikeresebb Fotó: Facebook (Magyar Kajak-Kenu Szövetség)

Ismét a magyar csapat volt a legsikeresebb Kiemelt

Szegeden került sor a 15-17 éves korosztály legjobbjainak rendezett Olimpiai Reménységek Versenyére, ahol a magyar kajak-kenu válogatott tagjai 29 aranyérmet szereztek és összesen 54 dobogós helyezést értek el.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a hétvégi regatta legsikeresebb versenyzőjének a Dunaferr SE kenusa, Slihoczki Ádám bizonyult, aki Szőke Attilával párosban mindhárom távon győzött, ezen kívül nyert 200 és 1000 méteren a négyes tagjaként, valamint egyéniben is szerzett egy ezüstérmet. Alig maradt el mellette párja, Szőke Attila, aki szintén öt aranyérmet gyűjtött, 500 méter egyesben pedig bronzérmes lett.

A lányoknál a 17 éves kenus, Bragato Giada is hat versenyszámban volt érdekelt a hétvégén, ebből négyet megnyert, összesen öt érmet szerzett, ráadásul mindhárom egyéni távon győzni tudott.

A riválisok meg sem tudták közelíteni a hazai csapatot, a magyar válogatott összesen 29 arany- 16 ezüst- és 9 bronzéremmel zárt, így a legeredményesebb nemzetnek járó trófea itthon marad.