Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A nemzetközi és klub sárkányhajó Európa-bajnokság zárónapján, a szegedi Maty-éren összesen 8 érmet szereztek a magyarok a válogatottak versenyeiben.
Az 1000 méteren aratott pénteki sikerét követően a kenus Kiss Tamás vasárnap 500 méteren is a leggyorsabb volt a kajak-kenusok Szolnokon zajló világbajnoki válogatóján, így ebben a számban is kiharcolta a szétlövés lehetőségét - írja az MTI.
A portugáliai Ponte de Limában rendezett Európa-bajnokság utolsó versenynapján, vasárnap a 2015-ben világbajnok Boros Adrián, Solti László maratoni kajakos duó aranyérmet tudott szerezni. Annak ellenére, hogy szoros volt a befutó, Solti úgy véli: végig uralták a futamot.
A portugáliai Ponte de Limában rendezett maratoni kajak-kenu Európa-bajnokságon a kajakos Csay Renáta a szombati, egyesbeli diadala után vasárnap Bara Alexandrával párosban is aranyérmet szerzett.
Két arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a szombati felnőtt egyes versenyszámokban a portugáliai Ponte de Limában zajló maratoni kajak-kenu Európa-bajnokságon.
A Szerbiában rendezett Ifjúsági és U23-as Kajak-Kenu Európa Bajnokságon a magyar csapat az éremtáblázat élén végzett - ez már önmagában hatalmas hír, azonban azt már kevesebben tudják, hogy nemcsak a sport terén értünk el átütő sikert az eseményhez kapcsolódóan, hiszen a magyar fejlesztésű KayakFirst „okos” evezősgép gyártója együttműködési megállapodást kötött a Szerb Kajak-Kenu Szövetséggel.