Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Két arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a szombati felnőtt egyes versenyszámokban a portugáliai Ponte de Limában zajló maratoni kajak-kenu Európa-bajnokságon.
A Szerbiában rendezett Ifjúsági és U23-as Kajak-Kenu Európa Bajnokságon a magyar csapat az éremtáblázat élén végzett - ez már önmagában hatalmas hír, azonban azt már kevesebben tudják, hogy nemcsak a sport terén értünk el átütő sikert az eseményhez kapcsolódóan, hiszen a magyar fejlesztésű KayakFirst „okos” evezősgép gyártója együttműködési megállapodást kötött a Szerb Kajak-Kenu Szövetséggel.
Az utolsó kérdés is eldőlt a július 14-16-án Plovdivban sorra kerülő kajak-kenu Európa-bajnokságon induló magyar csapattal kapcsolatban: Hüttner Csaba szövetségi kapitány férfi K-4 1000 méteren a Kammerer Zoltán, Noé Bálint, Ceiner Benjámin, Bárdfalvi Márk összeállítású egységet nevezi.
A július 14-16-án Plovdivban sorra kerülő Európa-bajnokságra összeállította a keretet a szövetségi kapitány, Hüttner Csaba, amit hétfőn a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöksége jóvá is hagyott. Mindemellett az összeállítással kapcsolatban már csak egy kérdőjel maradt.
Kilenc érmet szereztek a magyarok a belgrádi utánpótlás kajak-kenu Európa-bajnokság első döntős napján.
Megszületett az ötszörös olimpiai bajnok kajakozó Kozák Danuta gyermeke szerdára virradó éjjel.