Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Minden szombati döntőben lesz magyar hajó a szegedi kajak-kenu világkupán: a péntek délutáni középfutamok után eldőlt, hogy a legtöbb döntőben mindkét hazai egység vízre szállhat, ez alól mindössze három szám, a férfi K-1, K-2 és C-2 1000 méter kivétel, ezekben egy magyar jutott be a legjobbak közé.
A szegedi kajak-kenu világkupa pénteki versenynapján Suba Róbert ezüstérmet szerzett a parakenusok férfi KL1-es kategóriájában.
Vajda Attila tavalyi visszavonulása óta Tajvanon edzősködik. Az olimpiai-, Európa- és világbajnok kenus tanítványaival a hétvégén részt vesz a szegedi gyorsasági világkupán is, és elárulta: leginkább a kulturális különbségek és a nyelv jelent számára nehézséget az ázsiai szigeten.
A paraversenyekkel csütörtökön délután megkezdődik a szegedi gyorsasági kajak-kenu világkupa. Mivel minden számban nemzetenként két egység indulhat, idén ez lesz a sportág legnépesebb nemzetközi viadala: a Maty-éri regattára 67 országból több mint ezer résztvevőt várnak.
A csütörtökön kezdődő szegedi kajak-kenu világkupa-versenyen betegség miatt nem száll vízre a háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella.
A magyar küldöttség öt arany-, öt ezüst- és öt bronzérmet nyert a portugáliai Montemor-o-Velhóban, az idei kajak-kenu világkupa-sorozat első állomásán. A kenus Balla Virág négy elsőséget is gyűjtött a jövő évi gyorsasági világbajnokság helyszínén.