Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) pénteki sajtótájékoztatóján bemutatkozott az új szakmai vezetés, mindemellett szó esett arról is, hogy minden szakágban és korosztályban az a cél, hogy megmaradjon az eredményesség, s emellett tovább fejlődjön a sportág.
Az Újpesti TE kajak-kenu szakosztályában folytatja pályafutását a londoni olimpián kajaknégyesben ezüstérmes Kulifai Tamás, Pauman Dániel és Tóth Dávid, valamint a világbajnok kenus, Lakatos Zsanett.
Kevesen tudják elképzelni, hogy mit is kereshet egy 12 méteres hajó egy 50 méteres uszodai medencében, azonban a válasz egyszerű: szombaton a százhalombattai sportuszodában rendezik meg a 4. Medencés Sárkányhajó Nyílt Magyar Bajnokságot.
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöksége utánpótláskapitánynak Dónusz Évát nevezte ki.
A kajakos Boros Adrián az argentin Gonzalo Carrerasszal az oldalán bronzérmes lett Argentínában, a Rio Negrón megrendezett, többnapos, 320 kilométeres össztávú kajak párosok versenyében.
Az evezősök kormányos nélkül kettes számának tavalyi Európa-bajnokai, a Simon Béla és Juhász Adrián kettős a Pénzügyőr SE-ben folytatja sportolói pályafutását.