Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Kerékpáros gyereknap a Velencei-tó körül Kiemelt

Május 28-án immár hatodik alkalommal vették birtokukba a K&H mozdulj! kerékpárosnap résztvevői a gárdonyi Sport Beachet, hogy közel 2200-an körbetekerjék a tavat.

Igazi nyár eleji idő fogadta már reggeltől a bringázni vágyókat, akik között sok gyerekes család is megjelent, hogy egy igazán sportos programmal ünnepeljék a gyereknapot. A 29 km-es túrán 10 és 12 óra között lehetett elrajtolni, az első indulási lehetőségre már annyian vártak, hogy közel 30 percen keresztül folyamatosan indultak útnak a szűk kerékpárúton. Ha készült volna légi felvétel, a nevezőknek járó póló okán bizonyára egy egybefüggő kék csík lett volna látható a part mentén.

 A mezőny a kört Agárd felé indulva teljesítette, útközben olyan látnivalókat is érintett, mint a Madárdal tanösvény vagy a Pákozdi Katonai Emlékpark és a Pákozd-Sukorói Arborétum. De természetesen maga a tó látványa is remek volt a parton tekerve.

 A kora nyári idő délutánra igazi strandidővé „érett” a teljesítés után célba érkezők közül sokan fürdőruhába öltöztek és megmártóztak a 21 fokos Velencei-tóban. 

Bányász Árpád

„Sporttal minden könnyebb” – (r π)