Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Teherautó-platón, homokágyon vezet az út a veszprémi cyclocross-verseny dobogójára Kiemelt

November 19-én a veszprémi Barátság parkban folytatódik a 2017-18-as cyclcross magyar kupasorozat. A veszprémi futamon ismét rekordlétszám várható, az előnevezések száma már közel 230.

A hatodik alkalommal meghirdetett LOcarGO Veszprém Cross a Veszprémi Kerékpáros Egyesület standard novemberi programjának is tekinthető. A helyszínt már tavalyról jól ismerik a versenyzők: a kereken 2500 méteres versenypályán homokágy, dupla palánk és a szokásos kamion-platóra felvezető lépcső töri meg a versenyzők lendületét.

Az elit kategória előnevezői között szerepel a tavalyi évben is remek formában versenyző Pelikán János, valamit az idén egy második és egy első helyet magáénak tudó Peák Barnabás is. Az elit nőknél abszolút favoritnak Benkó Barbara, hegyikerékpáros olimpikonunk tekinthető.

„Az előnevezések számából – ami a 230-hoz közelít – és a szakág trendjéből azt látjuk, hogy idén ismét rekordot dönt a résztvevők száma. Azt, hogy mennyivel versenyeznek többen a hétvégén Veszprémben, az időjárás is befolyásolja, ami még teljesen bizonytalan” - mondta Tóth András, a verseny egyik szervezője.

A NEA-pályázat támogatásával megvalósuló rendezvény 10:45-től kezdődő futamaira a helyszínen a rajt előtt 1 óráig még van lehetőség nevezni.