Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Szombathely belvárosában látványos pályán rendezik meg a legnagyobb magyar kerékpárverseny, a 38. Tour de Hongrie prológját. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) Europe Tour sorozatában szereplő, 2.2-es kategóriájú nemzetközi országúti kerékpárverseny 120 fős mezőnye hat nap alatt 750+1 kilométert tesz meg a július 2-i budapesti befutóig.
Változás történt a dobogósoknál az országúti kerékpárosok országos bajnokságának vasárnapi mezőnyversenyében a viadal időmérőrendszerének adataihoz képest.
Szalontay Sándor tavalyi győztes idejének megjavítására törekszik a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny jövő keddi, szombathelyi prológján.
A kerékpár kétszáz évvel ezelőtti feltalálásának alkalmából a jármű történetéről nyílik kiállítás a burgenlandi Kismarton (Eisenstadt) város Projektraum elnevezésű galériájában csütörtökön.
A Kontent-DKSI csapatának története négy esztendeje Debrecenben kezdődött. Akkoriban még az utánpótláskorú versenyzők nevelése volt az elsődleges cél, de a fokozatos fejlődés eredménye képpen tavaly már kiemelt felnőtt csapat is alakult, amely a fiatalok számára perspektívát, magasabb szinten való versenyzési lehetőséget nyújt – írja a tourdehongrie.hu. A csapat nagyon fiatal, de mondják: már most „benne van a bravúr”…
Június 11.-én ismét bizonyították, hogy biciklivel is lehet gyógyítani: az Amway ugyanis egy újabb jótékonysági kerékpározást szervezett, és nem csak Budapesten, de Gyöngyösön, Szegeden és Vácon is több ezren pattantak kerékpárra. A 10 kilométer kerekezéssel egyébként 1,5 millió forintot gyűjtöttek össze a beteg gyermekek gyógyítására.