Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Az európai biciklis nemzetek sorában Magyarország jelenleg a 3. helyet foglalja el - ezt alátámasztja az az érdekesség is, hogy a kerékpárral rendszeresen közlekedők aránya az elmúlt 20 év során 11-szeresére nőtt Budapest belvárosában. A Vatera kerékpáros aukciókat vizsgáló kutatásából kiderült, hogy a jó idő beköszöntével indul be igazán a biciklis vásárlási láz, ami az esetek mintegy 81 százalékában a…
Parti András háromszoros olimpiai résztvevő nyerte a hegyikerékpáros országos bajnokság leghosszabb, 70 kilométeres versenyszámát Nagykovácsiban.
Ritkán üdvözölhetünk Magyarországon olyan bringás sztárt, mint az olasz Andrea Tafi, akivel a Mapei és a Teker egyesület vendégeként a júniusi Tour de Zalakaros résztvevői is találkozhatnak majd, mi több, együtt tekerhetnek a zalai dombokon!
Május 28-án immár hatodik alkalommal vették birtokukba a K&H mozdulj! kerékpárosnap résztvevői a gárdonyi Sport Beachet, hogy közel 2200-an körbetekerjék a tavat.
Ötödik szezonját kezdte meg 2017-ben a csehek kontinentális kerékpáros csapata, az SKC Tufo Prostejov, amely a Tour de Hongrie versenyén is rajthoz áll. Eddig szerencsét hozott a cseheknek Magyarország…
Felavatták az első ingyenes kerékpárpumpát a fővárosban!