Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A lengyel Kamil Zielinski győzött a V4 kerékpárverseny magyarországi szakaszán, szombaton.
A Tour de Hongrie főszervezője, Eisenkrammer Károly elárulta: habár a hajrájához érkezett az idei magyar kerékpáros körverseny szervezése, de még sok a teendő az egyre népszerűbb, emiatt népesebb sporteseménnyel.
A csíkszeredai Tusnád csapata 2009-ben alakult, tavaly szerepelt először a Tour de Hongrie versenyén, s bár soraiban spanyol, argentin és román kerekes is tekert a mezőnyben, a magyar szurkolók úgy szorítottak nekik, mint a hazai csapatoknak. A Tusnád-DRAG 2017-ben visszatér!
Lovassy Krisztián a kilencedik helyen zárt a pontversenyben pénteken a pályakerékpárosok Hongkongban zajló világbajnokságán, míg Szalontay Sándor nem jutott a legjobb 16 közé sprintben.
Lovassy Krisztián a 12. helyen zárt a scratch versenyszámban a pályakerékpárosok Hongkongban zajló világbajnokságán.
Két éve Tom Thill révén megnyerték a magyar Tourt. 2015-ben és 2016-ban is harmadik lett Lovassy Krisztián a budapesti befutónál. „Lovász” mellett Rózsa Balázs is a klubnál teker. Garamszegi László és Liska Gergely személyében a két magyar dolgozik a bringásokat kiszolgáló személyzet kötelékében - tudósított a tourdehongrie.hu. Négy indok, ami miatt erre a csapatra (is) figyelnünk kell: idén is jön…