Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Lovassy Krisztián a kilencedik helyen zárt a pontversenyben pénteken a pályakerékpárosok Hongkongban zajló világbajnokságán, míg Szalontay Sándor nem jutott a legjobb 16 közé sprintben.
Lovassy Krisztián a 12. helyen zárt a scratch versenyszámban a pályakerékpárosok Hongkongban zajló világbajnokságán.
Két éve Tom Thill révén megnyerték a magyar Tourt. 2015-ben és 2016-ban is harmadik lett Lovassy Krisztián a budapesti befutónál. „Lovász” mellett Rózsa Balázs is a klubnál teker. Garamszegi László és Liska Gergely személyében a két magyar dolgozik a bringásokat kiszolgáló személyzet kötelékében - tudósított a tourdehongrie.hu. Négy indok, ami miatt erre a csapatra (is) figyelnünk kell: idén is jön…
Rio de Janeiro olimpiai bajnoka, a belga Greg Van Avermaet nyerte vasárnap az országúti kerékpárosok legendás egynapos viadalát, a Paris-Roubaix-t.
Mindig szívesen jönnek Magyarországra, 2015 és 2016 után nem is lehet kérdés: a norvég kontinentális csapat 2017-ben is indulni fog a Magyar Körversenyen! A 2017-es Tour de Hongrie versenyén résztvevő csapatokat bemutató sorozatunk harmadik részében a Team FixIT.no következik – tudósít a tourdehongrie.hu!
A V4 kerékpárverseny magyar szakaszán az előzetes nevezések alapján minden eddiginél nagyobb mezőny gyűlhet össze, hiszen 12 nemzet mintegy 160 kerekese állhat rajthoz április 22-én.