Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Február 26. és Március 1. között, naponta 10’00- 18’00-ig, mintegy 10.000 négyzetméteren várjuk a kerékpár iránt érdeklődőket. Az expon minden eddiginél több kiállító várja a látogatókat. Új, a hazai piac számára eddig ismeretlen márkák is szerepelnek a kiállítók között.
Idén januárban a Cube-Csömör is benevezett a Nemzetközi Kerékpáros Szövetségnél (UCI) nyilvántartott mountain bike profi csapatok versenyébe. A Csömör KSK kerékpáros együttese, a Cube-Csömör több mint 10 éve az egyik legeredményesebb gárda Magyarországon, melynek tagjai 2015-től profi státusszal vesznek részt a viadalokon. A klub fiatalokra épít, sorában tudja többek közt a nanjingi ifjúsági olimpikon Erdélyi Attilát és a korábbi válogatott,…
Mivel az osztrák fővárosban is gyakran előfordul, hogy a gyalogosok a kerékpársávra tévednek, kísérleti jelleggel zöldre festették a bicikliutak egy-egy szakaszát. Az újításnak köszönhetően a Ringen például 70 százalékkal csökkentek az ebből adódó konfliktushelyzetek.
A triál magyar világklasszisa, Hegedűs László a show világában is bizonyította, immár mestere a sportágának. Társával a legnépszerűbb osztrák kereskedelmi televízió, az ORF tehetségkutatóján arattott hatalmas sikert, egyetlen külföldiként bejutva a legjobb húsz versenyző közé.
Debrecen eddig is büszke lehetett kerékpáros-úthálózat, korábban elnyerte a „Kerékpárosbarát település" címet is, most viszont itt egy újabb fejlesztés. Újabb szakaszok megépítésével mintegy 80 kilométerre bővülhet a kerékpárút-hálózat – derült ki a meg a „Két keréken Debrecenben" címmel szakújságírók számára szervezett tanulmányúton.
Augusztus 9-én, szombaton kerül megrendezésre ötödik alkalommal hazánk egyik legkülönlegesebb kerékpárversenye, a MOFÉM Underworld Kupa, amely a kőbánya alatt található pincerendszer mélyére kalauzolja le az érdeklődőket.