Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Véleményezz bármilyen kerékpárt vagy bicikli alkatrészt, és legyen tied a 3 db. 600.000 Ft összértékű kerékpár vásárlási utalvány egyike!
Amint arra számítani lehetett: Christopher Froome nyerte meg az idei, azaz a 102. Tour de France országúti kerékpáros körversenyt.
A férfiak mezőnyében Vígh Zoltán, a nők között Cseh Veronika volt a leggyorsabb az új pályán lebonyolított, XVI. Duna Maratonon. A klasszikus hegyikerékpáros tömegsportrendezvény legfőbb különlegessége volt, hogy idén Esztergomban alakították ki a rajt-cél területet.
A 2014/2015-ös tanévben új szisztéma szerint, a Magyar Kerékpársportok Szövetségének gondozásában, kétszintű rendszerben kerül megrendezésre a Mountain Bike Diákolimpia. A döntőt június 6-án Veszprémben rendezik. A veszprémi országos döntő indulói létszáma várhatóan a tavalyit is túlszárnyalja: a rendezők az előzetes becslések alapján több mint 200 főt várnak június 6-án a Kolostorok és kertek völgyébe.
Február 26. és Március 1. között, naponta 10’00- 18’00-ig, mintegy 10.000 négyzetméteren várjuk a kerékpár iránt érdeklődőket. Az expon minden eddiginél több kiállító várja a látogatókat. Új, a hazai piac számára eddig ismeretlen márkák is szerepelnek a kiállítók között.
Idén januárban a Cube-Csömör is benevezett a Nemzetközi Kerékpáros Szövetségnél (UCI) nyilvántartott mountain bike profi csapatok versenyébe. A Csömör KSK kerékpáros együttese, a Cube-Csömör több mint 10 éve az egyik legeredményesebb gárda Magyarországon, melynek tagjai 2015-től profi státusszal vesznek részt a viadalokon. A klub fiatalokra épít, sorában tudja többek közt a nanjingi ifjúsági olimpikon Erdélyi Attilát és a korábbi válogatott,…