Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Mivel az osztrák fővárosban is gyakran előfordul, hogy a gyalogosok a kerékpársávra tévednek, kísérleti jelleggel zöldre festették a bicikliutak egy-egy szakaszát. Az újításnak köszönhetően a Ringen például 70 százalékkal csökkentek az ebből adódó konfliktushelyzetek.
A triál magyar világklasszisa, Hegedűs László a show világában is bizonyította, immár mestere a sportágának. Társával a legnépszerűbb osztrák kereskedelmi televízió, az ORF tehetségkutatóján arattott hatalmas sikert, egyetlen külföldiként bejutva a legjobb húsz versenyző közé.
Debrecen eddig is büszke lehetett kerékpáros-úthálózat, korábban elnyerte a „Kerékpárosbarát település" címet is, most viszont itt egy újabb fejlesztés. Újabb szakaszok megépítésével mintegy 80 kilométerre bővülhet a kerékpárút-hálózat – derült ki a meg a „Két keréken Debrecenben" címmel szakújságírók számára szervezett tanulmányúton.
Augusztus 9-én, szombaton kerül megrendezésre ötödik alkalommal hazánk egyik legkülönlegesebb kerékpárversenye, a MOFÉM Underworld Kupa, amely a kőbánya alatt található pincerendszer mélyére kalauzolja le az érdeklődőket.
Február közepét meghazudtoló kellemes időjárásban záródott a kőbányai BringaPark Kupa zárófutama. A kijelölt pálya nyomvonalát ezúttal megfordították a rendezők, amely sokak szerint így jobban bringázható volt.
Az időjárás megint kegyes volt a BringaPark Kupa második futamának résztvevőihez. Ezúttal már 68 versenyző érezte úgy, hogy kerékpárját a vasárnap délelőttön Kőbánya lankáin kell kicsit megjáratnia. Most télen egy új versenysorozatot indított a Vuelta Sportiroda és a Kőbányai Torna Club mountain bike és cyclo-cross bringások részére. A három futamból álló versenysorozat időpontjai: február 2., február 9. és február 16.…