Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Megóvja a Győr a szombaton elvesztett meccset Fotó: Facebook (Győri Audi ETO KC)

Megóvja a Győr a szombaton elvesztett meccset Kiemelt

Megóvja a címvédő Győri Audi ETO KC a Rosztov-Don ellen 23-22-re elveszített szombati BL mérkőzést.

Szabó Tamás, a klub nemzetközi és kommunikációs igazgatója a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában hangsúlyozta, a hazaiak brazil kapusa, Mayssa Pessoa az utolsó másodpercekben nem adta vissza a labdát, amikor a bírók elvették azt csapatától.

"Az érvényben lévő szabályok szerint, aki az utolsó harminc másodpercben megakadályozza a szabaddobás elvégzését, az két perccel bűnhődik és a vétlen csapat hetest kap. Jól látható, Barbosa visszafelé indul el, Pessoa megkapja a labdát, viszi pár másodpercet, de nem teszi le. Ha leteszi, Althaus tiszta helyzetben van..." - idézi a Sport TV honlapja Szabó Tamást.

"Nem azért óvunk, mert emiatt nem nyertünk. Csak az elmúlt fél évben azt tapasztaltuk, sokan összemosnak bizonyos eseteket. Ez egy tananyag arra nézve, hogy lehetett, sőt, kellett volna mást ítélni" - tette hozzá.

A csoportot jelen állás szerint jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a Győr a szintén 4-4 pontos orosz együttes és a dán Midtjylland előtt három forduló után, a francia Brest Bretagne pont nélkül áll. A győriek november 6-án folytatják szereplésüket a BL-ben, amikor a Rosztov-Dont fogadják.