Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Pénzbüntetést kapott a női kéziválogatott, mert arrébb rakták a mikrofont Fotó: Facebook (Magyar kézilabda-válogatott (hivatalos) / MKSZ/Kovács Anikó

Pénzbüntetést kapott a női kéziválogatott, mert arrébb rakták a mikrofont

A svédországi Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatottra az Európai Kézilabda Szövetség 1500 eurós (470 ezer forint) pénzbüntetést rótt ki.

A büntetés oka, hogy a Csehország elleni, hétfői mérkőzésen az egyik időkérés alkalmával a magyarok arrébb rakták a mikrofont, miután azzal a helyi tévések három alkalommal is megzavarták az időkérést. A bírságból 500 eurót (156 ezer forint) felfüggesztettek.

Mellékbüntetésként a válogatott fizioterapeutája felfüggesztett eltiltást kapott.

A magyar szövetség (MKSZ) honlapján olvasható beszámoló szerint az MKSZ, miután az EHF kedden értesítette a fegyelmi eljárás kezdetéről, leírta álláspontját, kifejtve, hogy amennyiben bárkit megsértett az ügyben, sajnálja az esetet. Hozzátette ugyanakkor, hogy az időkérés alatt a helyi tévések a mikrofonnal háromszor meglökték Kim Rasmussen szövetségi kapitány kezét és mágnestábláját, így a 60 másodperces tanácskozásból értékes másodpercek vesztek oda, többször is.

 

Forrás: MTI