Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Nívós évbúcsúztató kosármeccs ingyenes belépéssel! Kiemelt

Unatkozol otthon? Szurkolnál TehetségesFiataloknak? Nem egy döntetlen focimeccsre gondolsz? Itt a helyed, a vasárnapi Serco TF Budapest - Szolnoki Olaj  mérkőzést ingyenesen tekintheted! meg a Ludovika Arénában. 

Megérkezett beharangozó videónk a Szolnok elleni mérkőzéshez! Szobi Dániel és Nagy Bálint másodedzőnk állt a kamera elé.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftehetsegesfiatalokbp%2Fvideos%2F387317048502223%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

A sportkomplexum a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kampuszán található, címe: 1089 Budapest, Diószeghy Sámuel u. 25.

Tömegközlekedéssel a meccs napján legegyszerűbben az M3-as metróval, a Nagyvárad téri megállóban kiszállva, vagy a 24-es számú villamos Elnök utcai megállójában leszállva lehet megközelíteni a sportcsarnokot.

A gépjárművekkel a Diószeghy Sámuel utcában lehet az Arénához legközelebb megállni, de a parkolóhelyek száma korlátozott, így azt javasoljuk, hogy aki teheti, a közösségi közlekedést választva érkezzen.

Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy a belépés a vendég szektorba is díjtalan, azonban csak a szektor befogadóképességének erejéig áll módunkban nézőket beengedni, ez pedig 177 fő. Előzetes karszalag igénylésre nincs lehetőség.

Szeretettel várunk mindenkit a SERCO-TF-Budapest - Szolnoki Olaj KK mérkőzésre, búcsúztassuk egy kiváló hangulatú mérkőzéssel a 2018-as évet!