Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Számíthat Govensre a magyar válogatott Fotó: Facebook

Számíthat Govensre a magyar válogatott Kiemelt

Govens Darrin letette a magyar állampolgársági esküt, így már felöltheti magára a magyar férfi kosárlabda-válogatott mezét.

A szombathely.hu oldal hétfői tájékoztatása szerint a Falco 29 éves játékosa Puskás Tivadar polgármester előtt vette fel a magyar állampolgárságot.

Az amerikai születésű irányító a klub honlapján (falcokc.com) kiemelte, az első két világbajnoki selejtezőre együtt készült a nemzeti csapattal, és remekül érezte magát társai között.

"Kiváló volt a csapatszellem, jó volt megtapasztalni az edzők és a leendő játékostársak stílusát. Azt gondolom, hogy a csapatnak egy vereség és egy győzelem után megmaradt az esélye, és minden feltétel adott, hogy februárban életben tartsuk a továbbjutási reményeket" - jelentette ki.

Govens a magyar nyelvről úgy vélekedett, hogy szép, de nehéz, ezzel együtt a "jó reggelt", a "köszönöm" és a "csirke" szavak kiejtése már egész jól megy neki.

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány csapata novemberi vb-selejtezőn előbb kikapott Lengyelországban, majd Debrecenben legyőzte Koszovót.