Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Új szövetségi kapitánya lesz a magyar női kosárlabda-válogatottnak - tudatta sajtóközleményben az MTI-vel a sportági szövetség (MKOSZ).
Több százan vettek részt a győri szabadhegyi temetőben a múlt szombaton, Kapuvárnál történt buszbalesetben elhunyt Tapodi Péter, a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapat klubigazgatójának búcsúztatásán.
Fűzy Ákosra és Tapodi Péterre emlékeznek barátok és kollégák. Szeptember hetedike fekete betűs dátumként vonul be a magyar sporttörténelembe – ezen a napon súlyos balesetet szenvedett a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapata. Fűzy Ákos vezetőedző és Tapodi Péter klubigazgató életét vesztette. A két kiváló szakemberről kollégáik és barátaik emlékeznek meg a SportKlub félórás, szubjektív összeállításában.
Szörnyű tragédia rázta meg a magyar sportvilágot. A győri női kosárlabda együttes balesetet szenvedett és a klub két kulcsembere meghalt.
Bronzérmet szerzett a leány kosárlabda-válogatottunk a XII. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál utolsó versenynapján, Utrechtben.