Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Hamilton legújabb játékszere Kiemelt

A kanadai BRP (Bombardier Recreational Products) szabadidős termékei, quadjai, jet ski-i, a Sea Doo és a Can Am márka évtizedek óta a világ élvonalát jelentik. Nem véletlen, hogy Lewis Hamilton Formula 1-es pilóta a cég globális márka nagykövete.

A BRP igazi, igényes, világjáró különcöknek szánt járműve azonban kétségtelenül a hátul egy, elől két kerékkel rendelkező Can Am Spyder, amely mindmáig szimbóluma a gyártó kretivitásának és innovációs bátorságának. A BRP most új, az eddigieknél kisebb, könnyebb és trendibb háromkerekű motorral jelentkezett. A Can Am Ryker-rel, amely újradefiniálja a motorozás élményét és amelyet tulajdonosa különféle egyedi dekorációs panelekkel, matricákkal, kiegészítőkkel tehet teljesen egyedivé.

 

- A Can Am Ryker, a Spyder trendi kistestvére, amely fiatalokat, hölgyeket és persze az örökifjakat célozza dinamikus, de takarékos 600-as motorral, futurisztikus stílussal és sportos, egyedi külsővel - mondja a BRP magyar importőrcégének, a Jet Power Hungary Kft-nek a kommunikációs igazgatója Bóday Pál, aki azt is elárulta: az utcai verzióban, és a földutaktól sem visszariadó Rally változatban is elérhető Can Am Ryker, Magyarországon elsőként a AMTS Tuning Show Hatvani standján lesz elérhető március 22 és 24 között Budapesten, kipróbálni pedig a Hatvani Tuning és Veteránautó Találkozón, május 4-én lehet majd - előzetes regisztráció alapján - kipróbálni. A Can Am Ryker-ről minden információ elérhető az importőr veboldalán, a www.jetpower.hu veboldalon.

Utoljára frissítve: csütörtök, 07 február 2019 19:42