Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Mobil az extrémsportok szerelmeseinek Kiemelt

A Cat márka két újdonsága, az S31 és az S41 nemrég Magyarországon is bemutatkozott - ráadásul egy elég különleges helyszínen.

A Cat márka vásárlók több mint 95%-a férfi, de csak 25%-uk 30 év alatti, a tulajdonosok 27%-a az építőiparban, 12%-a pedig a mezőgazdaságban dolgozik. Az összes vásárló 76%-a azt mondta, hogy korábban már ment tönkre telefonjuk, és ez is irányította őket a Cat márka készülékei felé. Még egy érdekesség akadt: a jelenlegi Cat-felhasználók elsősorban munkára használják a telefonjukat, a levelezés és a közösségi média használata szintén hangsúlyos, a kamera viszont nincs a prioritások között.

A munka mellett azonban főleg az extrémsportok kedvelői között is nagyon praktikus szempont lehet a víz és ütésállóság valamint a nagy teljesítményű akkumulátoroknak köszönhető hosszú működési és készenléti idő.

Az új készülékeket a hazai képviselet a Hungaroringen mutatta be ahol stílszerűen néhány extrém autós kalanddal is meglepték a vendégeket!

Az S31 az olcsóbbik modell 4,7 hüvelykes, HD felbontású kijelzővel, IP68-as védelemmel, ütésállósággal, 2 GB RAM-mal és Snapdragon 210-es chipsettel rendelkezik.

Az S41-ben MediaTek P20 dübörög, 5 hüvelykes, Full HD kijelzőt kapott, 3 GB RAM-mal gazdálkodik és természetesen strapabírósági szempontból hozza azt, amit a kistestvére, de tud néhány extrát, ami az 5000 mAh-s akkumulátorral kapcsolatos. Ugyanis van hozzá egy kábel, ami lehetővé teszi, hogy másik telefont töltsünk a segítségével. Ha ezt a „segélytöltést” 750 mA-rel hajtjuk végre, akkor közben működésben marad a Cat készülék is a töltött telefon mellet. Ez a tulajdonság szintén nagy előny lehet bizonyos extrémsportos felhasználók esetében akik gyakran kerülnek nagyon nagyon távol a konnektoroktól!

Kapcsolódó elemek