Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Nyaralj stresszmentesen! Kiemelt

Hamarosan végre itt a nyár és a pihentető üdülések ideje! Azonban jó lenne úgy elmenni nyaralni, hogy biztonságban tudjuk értékeinket és otthonunkat, igaz? Erre nyújt a MioSMART felügyeleti rendszer gyors és egyszerű megoldást. A sorozat öt eszköze egyetlen alkalmazás segítségével, könnyen vezérelhető. Kombináljuk néhány jól bevált óvintézkedéssel, és máris nyugodtabban telik a szabadság!

Otthonunktól távol szorongva gondolunk értékeink biztonságára? Aggodalmunk nem alaptalan. Ha észvesztve rohanunk nyaralni és nem leplezzük, hogy üres a lakás, még nagyobb eséllyel számíthatunk jogtalan betolakodókra.

Hogyan vigyázhatnánk jobban?
• Már azzal is sokat teszünk, ha betartjuk a számtalanszor hallott intelmeket: ne kürtöljük szét, hogy utazni készülünk, ne posztoljuk a közösségi oldalakon, és bombasztikus fotóink megosztásával is várjunk a hazatérés pillanatáig.
• Kérjünk meg valakit, hogy vegye ki a leveleket és a szórólapokat a postaládánkból – ellenkező esetben szinte csalogatjuk a kapun belépő „érdeklődőket”.
• A lakás külső fizikai védelme is elengedhetetlen: erősítsük meg a nyílászárókat biztonságos zárakkal, üveggel, betörésvédő fóliával, ráccsal.
• A lakáson belüli történéseket pedig folyamatosan követhetjük egy otthonfelügyeleti rendszer segítségével.

Biztonság gombnyomásra
Ha azonnali megoldás érdekel, a MioSMART okosotthon rendszert nekünk találták ki. Míg a hagyományos lakásvédelmi rendszerek kiépítéséhez szakemberre és szerelési munkálatokra van szükség, a MioSMART vezeték nélküli eszközeit - a VixCam C10 kamerát, az S10 személyi felhőátjárót, az R12 ablak- és ajtóérzékelőt, az R14 mozgásérzékelőt és a Hub G10-et - mi magunk üzemelhetjük be, méghozzá gyorsan és egyszerűen. Ezután nincs más dolgunk, mint követni az eseményeket: a MioSMART alkalmazás értesítést küld okostelefonunkra mindenről, ami a megfigyelt területen történik. Ezentúl mindig képben leszünk.

Villámgyors helyzetellenőrzés
A MioSMART rendszer mindegyik tagja egyetlen vezérlőalkalmazás segítségével, egyszerűen irányítható, az eszközök pedig csoportosíthatók. Helyszínek szerint létrehozhatunk például egy „Otthon” vagy egy „Iroda” nevű csoportot, és ezen belül gyors ellenőrzést végezhetünk ahelyett, hogy a készülékeket egyenként kellene kiválasztanunk a listáról. Így villámgyorsan áttekinthetjük, mi újság otthon, és nem veszítünk időt a nyaralásból.

Több felhasználó – extra védelem
Utazáskor különösen jól jön, hogy az alkalmazást egyszerre akár négyen is használhatják. A megosztott hozzáférés lehetővé teszi, hogy amíg mi távol vagyunk, egy közelben lakó rokon vagy barát is figyelhesse a lakást, és szükség esetén intézkedhessen. De ez a funkció telefonunk esetleges elvesztése esetén is extra biztonságot nyújt.

Biztonsági másolat – a felvétel nem tűnhet el
A MioSMART S10 személyi felhőátjárón biztonságosan tárolhatjuk kameránk felvételeit. Ráadásul az eszköz egy második, az esetleges behatolóktól védett területen is működhet (pl. a szomszéd házban vagy lakásban). Így az átjárónak köszönhetően mindig számolhatunk egy biztonsági másolattal anélkül, hogy drága felhőszolgáltatásra vagy előfizetésre kellene költenünk.

Elérhetőség
A MioSMART okosotthon megoldás eszközei több online áruházban (mioshop.hu, bestbyte.hu, edigital.hu, emag.hu), és a Bestbyte Allée üzletben kaphatók.