Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
A zágrábi nemzetközi kötöttfogású birkózóviadalon a magyar csapatból Lőrincz Viktor és Lám Bálint aranyérmet szerzett.
Bor Barna ezüst-, Cirjenics Miklós és Joó Abigél pedig bronzérmet szerzett a cselgáncsozók világkupa-sorozatába tartozó bakui Grand Slam-viadal vasárnapi versenynapján.
A 73 kilogrammos Ungvári Miklós bronzérmet nyert pénteken a cselgáncsozók világkupa-sorozatába tartozó bakui Grand Slam-viadalon.
Az 52 kilogrammos Pupp Réka ezüstérmet nyert pénteken a cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó bakui Grand Slam-viadalon.
A Dublinban megrendezett világkupán nagyszerűen szerepeltek a magyarok - a világ egyik legnagyobb küzdősport-viadalára több, mint 4000 nevezés szokott érkezni, így külön érdem, hogy a sportolóink hat arany-, négy ezüst- és két bronzérmet nyertek.
Laszák Zoltán lesz az április 14-i Bellator Budapest 2017 gála fő attrakciója, hiszen a kiváló magyar sportember a K1 szabályrendszerben védheti meg a tavaly elnyert világbajnoki címét. A Gálát a világ 140 országában az RTL Spike közvetít majd. Ennek kapcsán faggattuk a 25 éves sportolót a gyerekkoráról, a céljairól, és persze az eddig szerzett sérülések is szóba kerültek.