Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
A csepeli Halker-Király Team Kickbox Akadémia elnöke, Király István számára a dr. Leyrer Richárd Sportvezetői Díj - amelyet a Nemzeti Versenysport Szövetség Gálán vehetett át - egy megerősítés, valamint egy sikeres csapatmunka eredménye, de ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy hatalmas felelősséggel is jár. Az elismerést - amelyet azok a sportvezetők kapnak meg, akik saját szakterületükön maradandót alkottak - a néhai MOB-alelnökről,…
A magyar ökölvívásnak nagyon jót tesz, hogy "mozgolódás van" a sportágban - így véli legalábbis Rácz Félix, a Felix Promotion vezetője.
A 61. Bocskai István nemzetközi emlékversenyen összesen öt magyar ökölvívó jutott be a pénteki elődöntőkbe.
Annak ellenére, hogy a szövetségben új elnökség állt fel, a szakmai stáb vezetésében nem történt változás - ami nem véletlen, hiszen tavaly a magyar kick-boxosok sikert-sikerre halmoztak.
Laszák Zoltán, K1 világbajnok egy újonnan indult sorozat segítségével enged bepillantást a magyar kick-box mindennapjaiba.
Galambos Péter maradt a Magyar Kick-Box Szakszövetség elnöke. A sportvezetőt és az eddigi három alelnököt, Király Istvánt, Juhász Gábort és Katona Attilát ugyanis ismét megválasztotta a sportág közgyűlése. A budapesti eseményen döntöttek a 17 fős elnökségről is.