Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Fantasztikus magyar szereplés a kick-box Európa-bajnokságon! A görögországi Loutrakiban zajló kontinensbajnokságon, az első döntős napon, hét aranyérmet szereztek a magyarok, emellett négy ezüstérmet gyűjtöttek be.

Veres Roland kétszer is a dobogó legmagasabb fokára állhatott, miután a csepeli Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia kiválósága a pointfighting és a kick-light szabályrendszerben is Európa-bajnok lett. Ugyancsak kontinensbajnoki címet szerzett Mórádi Zsolt (84 kg) Jároszkievicz Krisztián (+94 kg) Murvai Lívia (50 kg), Busa Andrea (65 kg) és Kondár Anna (70 kg) pointfightingban, Szabó Dorina (60 kg) pedig ezüstérmesként zárt.

A kick-light szabályrendszerben Veres Rolandon kívül Bayer Péter (+94 kg), Dr. Busa Gabriella (55 kg) és Gremen Petra (60 kg) végzett dobogósként, miután mindhárman súlycsoportjukban ezüstérmesek lett.

Király István, a Magyar Kick-box Szövetség alelnöke elmondta, hogy az Eb-n 15 egyéni aranyérmet osztottak ki és a résztvevő 34 országból csak 7 ország kick-boxosai szereztek Európa-bajnoki címet.

„A magyar csapat az egyetlen, amelyik az elmúlt 10 évben folyamatosan a legjobbnak bizonyult a tatamis szabályrendszerben, míg az olyan nagy múltú nemzetek, mint a britek vagy az írek, most aranyérem nélkül tértek haza.” – mondta Király István.