Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Ketrecharcossá változott Gáspár Laci

Igazi ketrecharcossá változott Gáspár Laci, aki akár modern kori gladiátorként is megállná a helyét a ringben - ezt pedig az április 14-i Bellator Budapest 2017 gála sajtótájékoztatóján be is bizonyította.

Verejték, adrenalin és vérre menő harc a ringben: ez a világ egyik legnépszerűbb küzdősportja, az MMA. Firenze, Torino, Belfast és London után április 14-én Budapestre, a Papp László Sportarénába látogat az amerikai Bellator ketrecharc rendezvénysorozat. A gálán, amit a világ 140 országában az RTL Spike közvetít majd, a földkerekség legjobb harcosait láthatjuk kiélezett küzdelmekben. Gáspár Laci, a csatornán futó nagy sikerű Playback Párbaj házigazdája az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón megmutatta, hogy bizony ő is megállná a helyét modern kori gladiátorként. A tavaszi rendezvényen ringbe lépő Laszák Zoltán K-1 világbajnok egy rögtönzött edzést vezényelt az énekesnek, aki ketrecharcosnak öltözve az ütő- és rúgóerejét is lemérte egy bokszgép segítségével. A számláló mutatója szerint Lacit nem kell félteni, lazán megvédené magát egy sötét sikátorban.

„Gyermekkoromban kick-boxoltam és szorgosan jártam is az edzésekre, de aztán amikor versenyekre vittek volna, az anyukám féltett, így a kérésére abbahagytam. De a mai napig nézem a tévében az MMA és a K-1 mérkőzéseket és nagyon várom már az április 14-i Bellator gálát, ahol személyesen is ott leszek. Nagyon fogok drukkolni Laszák Zolinak, akinek a személyében egy jámbor, szerény embert ismertem meg. Ő az ütéseket tekintve világbajnok, én pedig bizonyítottam most neki, hogy a rúgásban vagyok az” – nyilatkozta viccelődve a bokszgép előtti pillanatokról Laci.

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy a Bellator Budapest 2017 gálán MMA- és kick-box-mérkőzéseket rendeznek: többek között hazai és nemzetközi sztárok lépnek a szorítóba. Borics Ádám az amerikai Anthony „Pretty Boy” Taylor ellen küzd meg, Győrfi Csaba az évszázad K.O.-jának birtokosával Raymond Danielsszel (USA) csap össze. Az esemény főattrakciója természetesen Laszák Zoltán mérkőzése lesz: K-1 szabályrendszerben védheti meg tavaly elnyert világbajnoki címét egy visszavágó keretében, a francia Karim Ghajjival szemben. A rendezvény sztárvendége a brazil jiu-jitsu alapítója, a legendás ketrecharcos, Royce Gracie.

Média

Gáspár Laci Bellator

Gáspár Laci rugótechnikájára nem lehetett panasz a Bellator MMA és a Bellator Kickboxing Budapesti sajtótájékoztatóján!

Közzétette: RTL Spike – 2017. február 8.
Utoljára frissítve: csütörtök, 09 február 2017 15:10