Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Dublinban megrendezett világkupán nagyszerűen szerepeltek a magyarok - a világ egyik legnagyobb küzdősport-viadalára több, mint 4000 nevezés szokott érkezni, így külön érdem, hogy a sportolóink hat arany-, négy ezüst- és két bronzérmet nyertek.
Laszák Zoltán lesz az április 14-i Bellator Budapest 2017 gála fő attrakciója, hiszen a kiváló magyar sportember a K1 szabályrendszerben védheti meg a tavaly elnyert világbajnoki címét. A Gálát a világ 140 országában az RTL Spike közvetít majd. Ennek kapcsán faggattuk a 25 éves sportolót a gyerekkoráról, a céljairól, és persze az eddig szerzett sérülések is szóba kerültek.
A csepeli Halker-Király Team Kickbox Akadémia elnöke, Király István számára a dr. Leyrer Richárd Sportvezetői Díj - amelyet a Nemzeti Versenysport Szövetség Gálán vehetett át - egy megerősítés, valamint egy sikeres csapatmunka eredménye, de ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy hatalmas felelősséggel is jár. Az elismerést - amelyet azok a sportvezetők kapnak meg, akik saját szakterületükön maradandót alkottak - a néhai MOB-alelnökről,…
A magyar ökölvívásnak nagyon jót tesz, hogy "mozgolódás van" a sportágban - így véli legalábbis Rácz Félix, a Felix Promotion vezetője.
A 61. Bocskai István nemzetközi emlékversenyen összesen öt magyar ökölvívó jutott be a pénteki elődöntőkbe.
Annak ellenére, hogy a szövetségben új elnökség állt fel, a szakmai stáb vezetésében nem történt változás - ami nem véletlen, hiszen tavaly a magyar kick-boxosok sikert-sikerre halmoztak.