Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A 86 kilogrammos Veréb István ezüst-, míg a 74 kilogrammos Nagy Mihály bronzérmet szerzett a vasárnap véget ért birkózó Paris Grand Prix-n.
Ezüstérmet nyert Karakas Hedvig és Gercsák Szabina, Csoknyai László pedig egy bronzéremmel térhet haza az olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világkupa sorozat havannai Grand Prix-jéről.
Magyarországra látogat Hector "Showeather" Lombard, a világ egyik legjobb UFC ketrecharcosa.
A Sportime magazin folyamatosan bővül, megújul, egyre terjeszkedik. Sport témakörben szinte mindenre kiterjedő magyar – online és offline formátumban is megjelenő – magazinról van szó, ami már évek óta naprakész, érdekes hírekkel, információkkal látja el a sportok elhivatott szerelmeseit. Hasábjain kiemelt szerepet kapnak a tömegsportok, az olimpián szereplő sportágak, a technikai sportok, a parasportok, és a kevésbé ismert sportágak is.A…
A hétvégén rendezték a zürichi korosztályos Európa-bajnokságot, amelyről a magyar csapat három éremmel tért haza. Hárspataki Gábor az U21-es korosztályban a 75 kg-osok küzdelmeiben Európa-bajnoki címet nyert. Szegedi Döme (U21 67 kg) és Czagány Dóra (kadet +54 kg) bronzérmes lett.
Nyolc arany-, tíz ezüst- és hat bronzérmet gyűjtöttek a magyar harcosok a német 24. Tradicionális Shorai-do Kempo Bajnokságon. A magyar csapat a bajnokok bajnoka címet is elnyerte.