Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Harmadik helyen végzett Szombat Patrik az azerbajdzsáni WMMAA Európa-bajnokságon, a hétvégén. A magyar válogatott kempós a 77,1 kg-os súlycsoportban szerezte meg Magyarország első medáliáját az MMA Világszövetség tornáján.
A Brémában zajló 22. Karate Világbajnokság első napját követően már biztos, hogy lesz magyar résztvevője a hétvégének, ahol szombaton és vasárnap az éremért folyó mérkőzéseket rendezik. A +68 kg-os nők mezőnyében küzdelemben Bartha Nikola a bronzéremért léphet tatamira.
„Erősebb leszel! Gyorsabb leszel! Kitartóbb leszel! Győztes leszel!" Ezek a Magyar Kick-Box Szövetség új toborzóvideójának hívószavai. A Vedd fel a kesztyűt! című kisfilm célja az, hogy újabb tehetséges fiatalokkal szerettesse meg az egyik legsikeresebb magyar nem olimpiai sportágat. A magyar kick-box világhírű. A különböző világversenyeken a magyarok ökleitől és rúgásaitól rettegnek az ellenfelek. A sportág ráadásul 2017-től a Világjátékokon, azaz…
Sikerrel vívta meg bronzmérkőzését Tadissi Martial a Tamperében vasárnapig tartó Európa-bajnokságon, ezzel teljesült a magyar szakvezetés előzetes elvárása: a válogatott éremmel térhet haza a finnországi kontinensviadalról.
Folyamatos éremeső, domináns nemzetközi szerep, valamint Európában is példaértékű utánpótlás-nevelés és edzőképzés – ezek jellemzik a hazai kick-boxot, melynek szakszövetsége pénteken tartott sajtótájékoztatót a sportág eredményeiről.
Remekül szerepel a magyar válogatott a spanyolországi Guadalajarábanzajló korosztályos - kadet, junior és U21-es - karatevilágbajnokságon, amelynek második versenynapján Hárspataki Gábor ésNógrádi Nicol is bronzérmet nyert.