Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Laszák Zoltán, K1 világbajnok egy újonnan indult sorozat segítségével enged bepillantást a magyar kick-box mindennapjaiba.
Galambos Péter maradt a Magyar Kick-Box Szakszövetség elnöke. A sportvezetőt és az eddigi három alelnököt, Király Istvánt, Juhász Gábort és Katona Attilát ugyanis ismét megválasztotta a sportág közgyűlése. A budapesti eseményen döntöttek a 17 fős elnökségről is.
Fantasztikus magyar szereplés a kick-box Európa-bajnokságon! A görögországi Loutrakiban zajló kontinensbajnokságon, az első döntős napon, hét aranyérmet szereztek a magyarok, emellett négy ezüstérmet gyűjtöttek be.
Bronzérmes lett a birkózók évadzáró csúcsviadalának számító Golden Grand Prix-döntőn Bakuban a 2013-as világbajnok Sastin Marianna.
A Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) a beérkezett pályázatokat elbírálta, s a döntésük szerint továbbra is Sike András marad a kötöttfogásúaknál a szövetségi kapitány, míg a szabadfogásúaknál a szakvezető Gyulás István lesz.
A riói olimpián hetedik helyezett cselgáncsozó, Karakas Hedvig elárulta: habár a térdműtétje miatt az áprilisi Európa-bajnokságot kihagyja, de a jövő augusztusi, budapesti világbajnokágon már szeretne ott lenni.