Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Fantasztikusan zárta az utolsó felkészülési versenyét a novemberi budapesti kick-box világbajnokságon induló magyarok egyik csoportja, miután a Belgiumban megrendezett rangos nemzetközi viadalon Mórádi Zsolt, Veres Roland és Nagy Henrietta is tudott duplázni.
A november 6. és 11. között sorra kerülő budapesti kick-box világbajnokságra már megkezdődött a jegyértékesítés: érdemes lesz rá tikettet váltani, ugyanis az esemény egyedülálló lesz a sportág történelmében, mivel korábban még sosem fordult elő, hogy valamennyi szakág világbajnokságát egy helyen és egy időben rendezzék.
Az ausztriai Gratkornban aratott diadalt a szombathelyi kick-boxos, Bárdosi Sándor.
A Magyar Honvédség katonái thai bokszot tanulhatnak az ország nagykövetségének köszönhetően. Az edzésekre Budapesten kerül sor.
A magyar kick-boxosok soha nem szerepeltek ennyire jól, mint a múlt heti korosztályos Európa-bajnokságon, hiszen a fiatal sportolók nem kevesebb, mint 72 érmet szereztek Szkopjéban.
A Szkopjéban zajló korosztályos kick-box Európa-bajnokságon 37 magyar sportoló vívhat döntőt, s hazánkat összesen 105 versenyző képviseli.