Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ezüst-, míg a +100 kilós Bor Barna bronzérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat düsseldorfi Grand Prix-jén.
Egy ezüst- és két bronzérmet a magyar válogatott a korosztályos - kadet, junior és U21-es - karate Európa-bajnokságon, Limasszolban.
További négy érmet szerzett a korábbi három mellé a magyar csapat az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat havannai Grand Prix-jén.
Haragos Attila lett a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) elnökségének pénteki döntése alapján. A szakember korábban másodedzőként dolgozott a nemzeti együttes mellett.
  Sike András olimpiai bajnok birkózó nevét vette fel a mintegy 25 millió forintból felújított Egri Városi Sportiskola birkózócsarnoka. A hevesi megyeszékhelyen tartott szerdai névadó ünnepségen Martonné Adler Ildikó alpolgármester úgy fogalmazott, hogy az egri birkózósport nagy hagyományokkal rendelkezik: generációk sora tanulta ebben a létesítményben a küzdelmet.  
A magyar küldöttségből Habash Antoine világbajnok lett a K-1-es szabályrendszer 63,5 kilogrammos súlycsoportjában a szombaton záródó VB-n Görbics Gábor ezüstérmet nyert a low-kick szabályrendszer 67 kilogrammos súlycsoportjában.