Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Eltűntek az utolsó kérdőjelek is a november 6. és 11. között a BOK Sportcsarnokban sorra kerülő sporttörténelmi kick-box világbajnokság magyar indulóival kapcsolatban. Csepelen rendezték meg a pointfighting szakág idei OB-döntőjét, ahol a győztesek a magyar bajnoki cím mellé kivívták a hazai közönség előtti szereplés lehetőségét. A vb-n összesen 39-en képviselik majd a magyar színeket.
Három fővédnöke lesz a novemberi budapesti kick-box világbajnokságnak - a tisztséget Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár és Tarlós István, Budapest főpolgármestere is vállalta.
Fantasztikusan zárta az utolsó felkészülési versenyét a novemberi budapesti kick-box világbajnokságon induló magyarok egyik csoportja, miután a Belgiumban megrendezett rangos nemzetközi viadalon Mórádi Zsolt, Veres Roland és Nagy Henrietta is tudott duplázni.
A november 6. és 11. között sorra kerülő budapesti kick-box világbajnokságra már megkezdődött a jegyértékesítés: érdemes lesz rá tikettet váltani, ugyanis az esemény egyedülálló lesz a sportág történelmében, mivel korábban még sosem fordult elő, hogy valamennyi szakág világbajnokságát egy helyen és egy időben rendezzék.
Az ausztriai Gratkornban aratott diadalt a szombathelyi kick-boxos, Bárdosi Sándor.
A Magyar Honvédség katonái thai bokszot tanulhatnak az ország nagykövetségének köszönhetően. Az edzésekre Budapesten kerül sor.