Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Veres Roland és Busa Gabriella duplázott, Jároszkievicz Krisztián pedig megszerezte nyolcadik világbajnoki aranyérmét a BOK Sportcsarnokban szombatig tartó kick-box világbajnokságon. További öt magyar versenyző lett első, öten pedig ezüstérmet szereztek.
A budapesti kick-box világbajnokság csütörtöki napján a magyarok pointfightingban és kick-lightban remekeltek. A nyolcszoros világbajnok Mórádi Zsolt pointfightingban, illetve a hétszeres vb-első Jároszkievicz Krisztián és Veres Richárd is technikai fölénnyel nyerte elődöntőjét és került a fináléba.
A veteránok már befejezték szereplésüket a budapesti kick-box világbajnokságon, s négy arany-, hat ezüst- és öt bronzéremmel zártak. Szuknai Zsuzsanna duplázott, mellette világbajnoki címet nyert Debreczeni Dezső és Kovács Betty.
A budapesti rendezésű kick-box világbajnokságon továbbra is tarolnak hazai közönség előtt a magyarok, ugyanis nem csak felnőtt, de a masters korosztály képviselői is lenyűgöző teljesítményt nyújtanak.
Eddig kiválóan szerepeltek a magyar versenyzők a hazai rendezésű, szombatig zajló kick-box világbajnokságon, hiszen már a második versenynapon több esélyes sportolónk továbbjutott. Ebből adódóan számítani lehet majd az éremesőre a világeseményen.
Hétfőn az ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét a sporttörténelmi kick-box világbajnokság Budapesten. A vb azért számít sporttörténelminek, mivel ez az első olyan világbajnokság, ahol az összes szakág képviselői egy helyszínen, egy időben küzdenek.