Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A kick-box világszövetség, a WAKO szabályrendszerei közül kétségtelenül a pointfighting szakág a legnépszerűbb, a legtöbb sportoló ebben a szabályrendszerben lép tatamira. Ezt felismerve szervezte meg öt évvel ezelőtt az első, csak és kizárólag a pointfighting szakág számára a Pointfighting Cup-ot Andrea Ongaro, az egykori kiváló olasz versenyző.
A Büntetés-végrehajtási Szervezet és a Magyar Judo Szövetség 1997 óta ápol szoros kapcsolatot egymással. Ennek jegyében a két szervezet 2017. március 30-án együttműködési megállapodást kötött. A dokumentumot dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke és dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka írta alá, amelyet követően a szövetség elnöke jelképesen egy judoruhát adott át.
A világhírű kutyadoki, Cesar Millan​ (képünkön balról) is a tatamin kezdte! 
Sportágtörténelmi érmeket nyert a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség hatfős válogatottja az athéni kadet és ifjúsági ju-jitsu világbajnokságon. Az orgoványi testvérpár, Tóth Anett és Tóth Zoltán dobogós helyezései azért különösen értékesek, mert hazánk tavaly lett a Nemzetközi Ju-Jitsu Szövetség hivatalos tagja, így először vettek részt magyar fiatalok ilyen rangos versenyen. A hazai szövetség magyar ju-jitsus sikert remél az idei Világjátékokon is.
A világ küzdősportjának egyik élő legendája, a brazil Royce Gracie is eljön az április 14.-én megrendezésre kerülő Bellator Budapest 2017 gálára, amelyre a Papp László Budapest Sportarénában kerül majd sor. A szervezők tájékoztatása szerint Gracie a Terrorelhárítási Központ állományának is edzést fog majd tartani.
A világ legnagyobb küzdősport rendezvényének tartják a kick-boxosok a sportág dublini világkupáját, amelyen a hétvégén 25 magyar versenyző lép tatamira, illetve száll ringbe. A versenyre 31 országból érkeznek, a nevezések száma pedig mintegy 4000(!) – a gyerekektől a felnőtteken át a veteránokig több korosztályban, hat szabályrendszerben.