Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Rendkívül eredményes esztendő volt 2016 a magyar kick-boxosok számára! Ennek kapcsán a Magyar Kick-Box Szakszövetség elnöke azt is elárulta, hogy miben rejlenek a magyar sikerek titka.
Januárban lépnek majd életbe az új szabályok a cselgáncsban, amelyeket a sportág érthetőbbé tétele és egyszerűsítése érdekében vezet be a nemzetközi szövetség (IJF) - a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) sportigazgatója, Nagy András szerint a bevezetett újításokat majd a gyakorlatban lehet értékelni.
Három aranyérmet szereztek a Vasas-Süllős ökölvívói a 93. Papp László férfi országos bajnokságán szombaton, a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban.
Vereséget szenvedett a helyosztón a Lőrincz-testvérek fémjelezte első számú magyar csapat, így a negyedik helyen végeztek a kötöttfogású birkózók klubvilágkupáján a budapesti BOK Csarnokban.
A kötöttfogású birkózók klubvilágkupáján a BOK Csarnokban kikapott az elődöntőben a Lőrincz-testvérek fémjelezte első számú magyar csapat, így péntek délután a bronzéremért léphetnek majd szőnyegre.
A nem olimpiai súlycsoportok decemberi, budapesti birkózó-világbajnokságán a 71 kilós Korpási Bálinttól vár érmet a kötöttfogásúak szövetségi kapitánya, Sike András.