Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elindította a Budapesti Pályafejlesztési Programot, melynek első együttműködési megállapodását csütörtökön a XVIII. kerületi önkormányzattal írta alá.
A franciák öt év alatt zárkóznának fel a négy nagy labdarúgóliga szintjére. Ö kiemelt területre fókuszálnak, és 20 programpont szerepel a tervekben – sportsmarketing.hu.
Az idén minden eddiginél több, összesen 96 csapat több mint 1.000 gyermek labdarúgója versenyez egymással azért, hogy Magyarországot képviselhesse a „Danone Focikupa a Gyermekekért” nemzetközi gyermek labdarúgó torna döntőjén, New Jersey-ben. A Danone és a Magyar Labdarúgó Szövetség által közösen, 12 régióban megrendezett U12-es torna fővédnöke Nyilasi Tibor, 70-szeres labdarúgó válogatott, az MLSZ elnökségi tagja, tiszteletbeli nagykövete pedig Hevesi Tamás…
Tavaly került először megrendezésre világszerte a Neymar Jr’s Five elnevezésű futballbajnokság, amelyben idén hazánk is részt vesz. A tavalyi meccssorozaton elképesztő szám jött össze, hiszen 47 nemzet több mint 65 000 tehetséges amatőr focistája képviseltette magát, ám idén még nagyobb lesz a mezőny: összesen 53 ország rendez majd regionális selejtezőket májusban, hogy eljuttassák nemzetük legjobbjait a Brazíliában megrendezett döntőig.
Közösségi oldalán jelentette be a Manchester United svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic, hogy súlyos sérülése ellenére nem gondolkodik a visszavonuláson.
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) örökre eltiltotta Eduardo Lit, a Costa Rica-i szövetség korábbi elnökét.