Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Teqball szponzorként segíti a Fradit Fotó: Facebook (Teqball)

A Teqball szponzorként segíti a Fradit

Hosszútávú támogatói szerződést kötött egymással a Teqball Kft. és a Ferencváros labdarúgócsapata. A megállapodás alapján a Teqball Kft. nem csak sporteszközökkel, hanem anyagi támogatással is segíteni fogja a bajnoki címvédő klubot.

"Bízunk benne, hogy a Teqball hozzásegíti az FTC-t a hazai és nemzetközi sikerekhez. A játékosok még technikásabbak lesznek a teqballnak köszönhetően" - jelentette ki a csütörtöki sajtótájékoztatón Nemes Tamás, a Docler cégcsoport - amelyhez a Teqball Kft. tartozik - kommunikációs vezetője.

Orosz Pál, az együttest működtető gazdasági társaság vezérigazgatója szerint az FTC mindig is innovatív klub volt, egyúttal kiemelte, ezúttal nemcsak az új támogatónak örülnek, hanem annak is, hogy a játékosok is fejlődhetnek a megállapodás által. Külön köszönetét fejezte ki, hogy a Teqball egy kevésbé sikeres időszakban állt a bajnokságban jelenleg negyedik csapat mögé. Az anyagi támogatásról nem nyilatkozott.

"Azt szeretnénk, ha akár az összes NB I-es együttesnél használnák a teqballt a játékosok technikai fejlesztésére" - mondta Borsányi Gábor, a magyar fejlesztésű játék kreatív ötletgazdája.

Thomas Doll vezetőedző arról beszélt, hogy mint volt labdarúgó és jelenlegi tréner is remek lehetőséget lát a teqballban, amely mind a regenerációban, mind a technikai képességek fejlesztésében segítheti futballistáit.

"Nem csodálom, hogy Ronaldinho szereti ezt a játékot" - utalt a brazil sztárnak a sporteszköz népszerűsítésében nyújtott szerepvállalására a német szakember, aki szerint ez a játék a koncentrációt is nagyban fejleszti azáltal, hogy a pingpongasztalhoz hasonló játéktér felülete hajlított, így nehezebbé teszi a labda pattanás utáni ívének kiszámítását.

A teqballt egy hajlított pingpongasztalon játsszák a lábteniszhez hasonlóan, ketten, négyen, vagy speciális szabályok között akár többen is.

 

Forrás: MTI

Média

Az FTC és a Teqball együttmüködès hivatalos bejelentése: a Teqball a Fradi kiemelt partnere lett! Sajtótájékozatató :) #FTC #Fradi #Teqball

Közzétette: Teqball – 2016. október 20.