Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Böde biztosan marad a Ferencvárosban Fotó: Fradi.hu

Böde biztosan marad a Ferencvárosban Kiemelt

Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál elárulta: továbbra is marad a Ferencvárosnál Böde Dániel, míg Hajnal Tamással szívesen hosszabbítana a klub.

Bőle Lukács, Priskin Tamás, valamint az uruguayi Fernando Gorriarán érkezését már bejelentette a Ferencváros, Orosz Pál az M4 Sport szerdai Sportreggeli műsorában ezt azzal egészítette ki, hogy soroksári kölcsönjátékot követően már az NB II-ben 23 találattal gólkirály Lovrencsics Balázs is tagja az első keretnek, míg Hajnal Tamás szerződéshosszabbításáról most ülnek le tárgyalni.

"Böde Dániel biztosan marad az Üllői úton" - kommentálta, egyben "kacsának" minősítette a válogatott támadó esetleges távozásáról szóló híreket.

A klubvezető a játékoskerettel kapcsolatban elmondta, hogy az "még messze nincs készen", a szakmai stábbal egyezetve jelenleg is több posztra keresnek labdarúgókat.

"Elöl elég erősek leszünk, azonban a középpályát és a védelmet picit még meg kell erősítenünk" - nyilatkozta Orosz Pál, majd hozzátette: számukra most az a legfontosabb, hogy olyan ütőképes csapatot tudjanak összeállítani az Európa Ligára, amely nem "szenved olyan szégyent, mint tavaly".

Az előző Bajnokok Ligája idényben a Ferencvárost a selejtező második körében búcsúztatta az albán Partizani Tirana.

"Kaphatunk kedvező ellenfelet az Európa Liga-selejtező első párharcára, de az elmúlt időszak tapasztalataiból kiindulva azt mondom, hogy nekünk minden riválist nagyon komolyan kell vennünk" - utalt a Ferencváros számára június 29-én kezdődő nemzetközi kupaidényre a vezérigazgató.

Azt is elárulta, hogy a Ferencvárosnál "nagyjából tízmillió eurós" (3,06 milliárd forint) költségvetésből gazdálkodhatnak. "Ha a nemzetközi szintet nézzük, akkor ez egy vicces pénz" - mondta Orosz Pál, majd példaként az osztrák Rapid Wient említette, amely az övéknél 2,5-szer nagyobb költségvetéssel rendelkezik.