Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
"Ez a Ferencváros, mi sosem adjuk fel" Fotó: Facebook (Ferencvárosi Torna Club)

"Ez a Ferencváros, mi sosem adjuk fel" Kiemelt

A Ferencváros egészen addig fog küzdeni az Európa Ligában, amíg legalább egy százalék esély van a továbbjutásra - legalábbis így fogalmazott a vezetőedző, Thomas Doll.

A német tréner a dán Midtjyllandtől elszenvedett 4-2-es hazai vereség utáni sajtótájékoztatón azt mondta, egyet még kell aludnia, hogy pontosan tudja értékelni a csütörtöki meccset.

"Amíg egy százalék esélyünk van, addig küzdeni fogunk. Ez a Ferencváros, mi sosem adjuk fel. Tartozunk ezzel magunknak, a szurkolóknak, a klubnak. Nehéz lesz, nagyon nehéz, de harcolni fogunk Dániában is" - nyilatkozott Doll pénteken.

Az FTC 2-0-ra vezetett, amikor az első félidő végén 11-eshez jutott az ellenfél, egyúttal Kochot kiállította a játékvezető, a dánok pedig a második félidőben 4-2-re fordítottak.

"Valóban fordulópont volt ez, de elfogadjuk a döntést, sajnos, helyesnek tűnik, mert tényleg hibáztunk. Juliannak utolsó emberként ebben a helyzetben már hagynia kellett volna az ellenfelet, hogy kapura törjön. Dénes akár kivédhette volna, vagy a kapu mellé lő a csatár, bármi megtörténhet ilyen szituációban. Vagy legrosszabb esetben gól és 2-1 ide, de nincs a kiállítás" - fogalmazott Thomas Doll, aki hozzátette, ha nem is sokszor, de azért Magyarországon is játszanak hasonló iramú mérkőzéseket, ezért nem volt váratlan az iram.

"Azt tudomásul kell venni, hogy az európai futball gyorsabb most, mint a magyar" - szögezte le a tréner.

"Senkit sem szeretnék kritizálni, külön kiemelni. Jó úton járunk, ez a vereség nem töri meg a lendületünket. Mindenki okosan játszott, nem emelnék ki senkit. Az első félidőben különösen jó futballt produkáltunk" - mondta.

Kiemelte, a dán csapat játéka nem lepte meg:

"Nem, mert jól felkészültünk a dánokból. Azt kaptuk, amit vártunk. A hibákért azonban, sajnos, megbüntettek bennünket."

A selejtező második fordulójának visszavágóját jövő csütörtökön rendezik Herningben.