Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Már megérkezett Telkibe a válogatott első fele Fotó: mlsz.hu

Már megérkezett Telkibe a válogatott első fele

Már vasárnap megérkezett Telkibe a magyar labdarúgó-válogatott keretének első fele. A 12 játékos ezzel megkezdte felkészülését a március 25-i, Portugália elleni világbajnoki selejtezőre.

Az mlsz.hu-n olvasható beszámoló szerint a program a Bernd Storck által tartott eligazítással kezdődött, a szövetségi kapitány részletesen ismertette a futballistákkal az előttük álló heti programot. Vasárnap este aztán közös tréningen vettek részt a játékosok - azok, akik pályára léptek a hétvégi bajnokijukon, regeneráló edzésen vettek részt, a többiek aktív edzésmunkát végeztek.

Csatlakozott a válogatott kerethez a Kínában légióskodó Guzmics Richárd is, a játékosnak itthon kezelik térdszalag-sérülését.

"Mivel Kínában is szünetel a bajnokság, így hazautaztam, ami azért is jó, mert egy kicsit együtt lehetek a csapattal, ráadásul így a válogatott egészségügyi stábja kezeli a sérülésemet. Ők már sokszor bizonyították, hogy a világ legjobb szakemberei közé tartoznak. Köszönöm Bernd Storcknak, és nekik is, hogy segítik a felépülésemet" - mondta az mlsz.hu-nak a játékos.

Az idegenlégiósok jövő vasárnap csatlakoznak az itthon készülő társaikhoz.