Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Képünk illusztráció. Képünk illusztráció.

Öt klubot és egy edzőt sújtott pénzbüntetéssel az MLSZ Kiemelt

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától az Újpest, a Haladás és a Honvéd 200-200, a Videoton és a Diósgyőr 100-100 ezer forintos büntetést kapott.

A FEB a Balmazújváros-Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet mint visszaesőt, a Haladás-Puskás Akadémia találkozóval összefüggésben a Haladást, valamint a Honvéd-DVSC mérkőzésen történtek miatt a Honvédot mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért marasztalta el. A Haladás büntetése annak is szól, hogy az ellenfél egyik játékosát a nézőtérről lelocsolták.

A fegyelmi testület a Videoton-FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Videotont rendezéssel összefüggő szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért, a Diósgyőr-Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban pedig a Diósgyőrt mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért kötelezte bírság befizetésére.

Horváth Ferencnek, a Balmazújváros vezetőedzőjének 50 ezer forintot kell fizetnie, mert a Puskás Akadémia elleni mérkőzés után adott nyilatkozatában a játékvezetők működésére negatív kijelentést tett.

Kiosztott lapokért a Puskás és a Videoton 30-30 ezer forintot köteles utalni.