Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Újpest és Vasas szurkolók figyelem! Fotó: Facebook (Vasas Labdarúgás)

Újpest és Vasas szurkolók figyelem! Kiemelt

Valószínű, hogy nem a Vasas-Újpest FC mérkőzés lesz zárt kapus a labdarúgó OTP Bank Ligában.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapján kedden megjelent fegyelmi bizottsági határozat úgy fogalmaz: az Újpest-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban a hazai klubot 600 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a nézők nélküli mérkőzésrendezést egy soron következő hazai NB I-es találkozóra.

Az újpestiek következő hazai NB I-es meccsére jövő héten vasárnap a Vasas FC ellen kerül sor, de ezt a mérkőzést az MLSZ szerdai tájékoztatása szerint nagy valószínűséggel nem érinti az elmarasztaló döntés.

Az MLSZ sajtóosztálya arról tájékoztatta az MTI-t és a Vasast, hogy a keddi határozatot az Újpest FC legkorábban várhatóan pénteken kapja kézhez, a szövetség vonatkozó szabályzata szerint pedig a megbüntetett klubnak 15 nap áll rendelkezésére, hogy fellebbezzen a határozat ellen. Ha a lila-fehérek élnek ezzel a lehetőséggel, azt augusztus 11-ig tehetik meg, vagyis azért nem vonatkozhat a Vasas elleni találkozóra a zárt kapus büntetés, mert akkor még nem emelkedik jogerőre a határozat.

Érdeklődésre az Újpest FC szerdán azt közölte, hogy csak a határozat kézhez vétele után döntenek az esetleges fellebbezésről - de a honlapjukon megjelent közleményben a Vasas FC elleni meccset jelölték meg zárt kapusként.