Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Ünnepélyes keretek között szerdán elhelyezték az új Hidegkuti Nándor Stadion első tartópillérét. Az eseményen elhangzott, hogy a következő hónapokban – nagyjából március elejéig – összesen 165 darab előre elkészített, egyenként átlagosan másfél-két tonna súlyú betonoszlopot helyeznek le. További nyolcvan pillért majd a helyszínen gyártanak.  
2015. november 13-a új fejezetet nyitott a világ terrorkrónikájában. A támadássorozat a Stade de France-nál kezdődött, a merénylők nem tudtak ugyan bejutni a stadionba, ám a környéken öngyilkos robbantásokat hajtottak végre. A 3 menet Havas Henrikkel stúdiójában a riporter Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértővel arra kereste a választ, hogy 2016-ban szabad-e Eb-t rendeznie Franciaországnak?
Meglepetés-győzelem Oslóban! Az újonc Kleinheisler László góljával a magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra győzött Norvégia vendégeként az Európa-bajnoki pótselejtező első, csütörtöki felvonásán. 
Az FTC futsalcsapata megkezdte a felkészülését a 2015/16-os szezonra a népligeti sportközpontban. A bajnokságot megelőző 10 hetes alapozás komolyságát tovább növeli, hogy már az új igazolásokkal kezdhette meg a munkát a teljes zöld-fehér keret. A célok továbbra is határozottak; a bajnokságot meg kell nyerni!
Lezárult az alapszakasz az NB II-es Futsalbajnokságban, amelyben az Fradi Futsal–Fisher Klíma a bronzérmet szerezte meg a nyugati csoportban. A megújult, fiatalokból álló csapat sorozatos győzelmeket aratva menetelt, lendületes és magabiztos képet mutatva a mérkőzéseken. Jövőre nem is lehet kisebb cél, mint a bajnoki címért és az NB I-be jutásért folytatott küzdelem.
A magyar labdarúgó-válogatott a Feröer-szigetek ellen kezdi és zárja a 2018-as, oroszországi világbajnokság selejtezősorozatát.