Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Kétnaposra bővül és számos kísérőrendezvénnyel egészül ki az idén a Felvidéki Vágta, a Nemzeti Vágta szlovákiai előfutama, amelyet az idén már harmadszor rendeznek meg - tájékoztatta az MTI-t a rendezvény sajtóreferense kedden.
Dobrovitz József negyedik lett a Göteborgban vasárnap rendezett fedeles fogathajtó világkupadöntőn.
A 14. fábiánsebestyéni nemzetközi fogathajtó-versenyen 9 ország több mint 60 fogata vesz részt, amely az egyes- és négyesfogatok között a magyarok számára válogató is lesz.
Mráz Tamás győzelmével ért véget a 28. Mesterek Tornája nemzeti lovasverseny díjugrató Nagydíj-döntője a kaposvári Pannon Lovas Akadémián. A háromnapos viadal legrangosabb versenyszámának győztese a Turi József-vándorserleget is hazavihette.
A holland Michel Hendrix nyerte a Papp László Sportarénában péntektől vasárnapig zajló lovas vk szombaton rendezett díjugrató vk-fordulóját, amelyben legjobb magyarként Szuhai Gyula harmadik lett.  
Az elején hadd kezdjem egy kis személyes élménnyel. Azt eddig is tudtam, hogy aki komolyan vesz egy sportot, az szinte az "életeként" kezeli, mindent annak rendel alá. Sok évet eltöltve a technikai sportok között, azt gondoltam vannak saját hőseim, és van egy kép bennem hogy egy verseny miről kell hogy szóljon, hogyan kell rendezni, és kik a célközönség.