Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A LIQUI MOLY a németországi MotoGP-verseny névszponzora lesz Kiemelt

A LIQUI MOLY nyolc éve képviselteti magát a MotoGP morokerékpár-világbajnokságban. A cég most bővíti az elkötelezettségét. Az olajgyártó a verseny címszponzora lesz, amely a "LIQUI MOLY Motorrad Grand Prix von Deutschland" nevet fogja viselni. "Ezzel fokozzuk a márka láthatóságát az egész világon" - nyilatkozta Ernst Prost, a LIQUI MOLY ügyvezetője.

"A LIQUI MOLY tavaly lépett először a verseny névadó szponzorálás mezejére a spanyolországi Teruelben. A siker akkoriban olyan nagy volt, hogy úgy döntöttünk, a következő években is szponzorálni szeretnénk egy versenyt" - tette hozzá Ernst Prost. "A hazai piancunkon, Németországban megtenni ezt a lépést természetesen tökéletes."

2023-ig a Sachsenringen megrendezett MotoGP verseny a LIQUI MOLY nevét viseli majd.

"A LIQUI MOLY jó hírnévnek örvend a versenyzők körében" - magyarázta Pau Serracanta, a MotoGP marketingjét irányító Dorna Sports ügyvezetője. "Nagyon örülök, hogy a cég még jobban elköteleződik a MotoGP mellett."

A LIQUI MOLY először 2013-ban hívta fel magára a figyelmet egy Moto2 csapat szponzoraként. A versenypályákon folytatott kiterjedt hirdetések és egy egészen különleges szerződés következett: a LIQUI MOLY öt éve a Moto2 és a Moto3 versenysorozatok összes csapatának exkluzív olajbeszállítójává vált. "Ez csak akkor lehetséges, ha abszolút csúcsminőséget kínálunk" - teszi hozzá Ernst Prost. "Ezt a csúcsminőséget kapják tőlünk a versenyzők éppúgy, mint minden más motoros és autós."

A németországi verseny névadó szponzorálása a többi MotoGP-s szerepvállalást egészíti ki. "A MotoGP egyedülálló platform, amelyen keresztül az egész világon el lehet érni a motorsport iránt rajongó embereket" - véli Ernst Prost. "Már nagyon várom a június 20-át, amikor először hangzik majd el: Üdvözöljük a LIQUI MOLY Motorrad Grand Prix von Deutschlandon."